Ο πολιτιστικός θεσμός «Καλοκαίρι στο Μέγαρο 2022»  θα μας κρατήσει συντροφιά από την Παρασκευή 17 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 με ήχους έθνικ, τζαζ και μουσικής δωματίου, που θα χαρίσουν χρώμα και ήχο στα βράδια μας και θα διεξαχθούν σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους του Μεγάρου.

Ένα μωσαϊκό εκδηλώσεων με ευρεία γκάμα επιλογών που θα καλύψει όλα τα γούστα και με παραγωγές που χαρακτηρίζονται από ποικιλία και πολυποίκιλα μουσικά στυλ.
Μεγάλες καλλιτεχνικές συγκινήσεις και παραγωγές υψηλού επιπέδου θα μας ξυπνήσουν μνήμες από την επέτειο της Μικρασιατικής καταστροφής, θα τιμήσουν την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής και θα φέρουν ανατροπές και υπερβάσεις, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στις καλοκαιρινές νύχτες.

Βραδιές γεμάτες κλασική μουσική αλλά και μια τεράστια γκάμα από ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο που θα περιλαμβάνει τζαζ, έθνικ, παραδοσιακά τραγούδια. Θα φιλοξενηθούν φυσικά και οι προβολές του Σινεμά με Θέα.

Οι χώροι που θα φιλοξενήσουν τις εκδηλώσεις «Καλοκαίρι στο Μέγαρο 2021» είναι κυρίως  η Πλατεία του Μεγάρου, το Μ2-Αίθριο Μ. Σαλτιέλ, αλλά και οι εσωτερικές αίθουσες και των δύο κτιρίων.

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης 
25ης Μαρτίου και Παραλία, Θεσσαλονίκη
τηλ 2310 895938

Πηγή άρθρου και εικόνας: https://www.thessalonikiguide.gr/event/mousikes-vradies-plateia-megarou/

Related Posts