Ροζ, ανανεωμένο και ζωντανό επέστρεψε στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης, στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, το Sail For Pink, μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας.

Η διοργάνωση που ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια από τον Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο μαστού “Άλμα Ζωής” έγινε θεσμός με στόχο την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κυριακούλα Δερεκενάρη στο κάλεσμα της αναφέρει: «Όταν ιδρύθηκε ο Σύλλογος λέγαμε θα νοσήσει 1 στις 20 γυναίκες, τώρα έχει γίνει 1 στις 8 και τείνει να γίνει 1 στις 6. Πρέπει να δώσουμε τεράστια σημασία και να περάσουμε το μήνυμα ότι ο Καρκίνος του Μαστού μπορεί να νικηθεί, αν διαγνωσθεί έγκαιρα. Τολμήσαμε να διοργανώσουμε το Sail for Pink, μία εκδήλωση για τον Καρκίνο του Μαστού με στόχο να περάσουμε το μήνυμα της μεγάλης αξίας της πρόληψης. Για δέκατη χρονιά θέλουμε να ενώσουμε τις φωνές μας, όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε θαύματα!».

Πηγή άρθρου: https://www.voria.gr/article/sail-for-pink-me-roz-mpalonia-gemise-i-nea-paralia-thessalonikis-gia-to-alma-zois-vid

Η εικόνα στη διεύθυνση: 66166/karkinou-mastoy-to-alma-zois-diorganonei-tin-10i-enimerotiki-ekstrateia-sail-for-pink

Related Posts