Κλιμάκιο της παράταξης Οικολογία – Πράσινη Λύση επισκέφτηκε μετά από καταγγελία παράνομη χωματερή στη περιοχή του Κάτω Σχολαρίου. Μια μεγάλη έκταση στην οποία μπορεί να βρει κανείς από πεταμένους καναπέδες, σημαίες και υποδήματα, μέχρι μπάζα, πλακάκια, πλαστικές σακούλες, τούβλα, είδη υγιεινής και ξύλινες σανίδες. Προφανώς η παράνομη αυτή χωματερή υφίσταται σε αυτό το σημείο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η «Οικολογία – Πράσινη Λύση» θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να καθαριστεί αυτή η έκταση και να σταματήσει η υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος στην ευρύτερη περιοχή.

 

 

 

 

 

 

 

Αντίστοιχη εικόνα και στην περιοχή του οικισμού της Τρίγλιας, όπως διαπιστώσαμε μετά από αυτοψία στο σημείο. Μετά από τις επίμονες προσπάθειες φίλου της παράταξής μας καθαρίστηκε από τον Δήμο ο παράνομος χώρος εναπόθεσης απορριμμάτων στην περιοχή αυτή, αν και παραμένουν στην γύρω περιοχή διάσπαρτα απορρίμματα καλυπτόμενα από χαμηλή βλάστηση.

Η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος είναι καθήκον όλων μας για μια Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αντάξιας των προσδοκιών μας.

Related Posts