Το μέλος των ΟΠ, Σακελλαρίδης Χρήστος,  έστειλε σε όλα τα ενεργά μέλη το παρακάτω μήνυμα – ανακοίνωση:
Καλησπέρα,
Σας γράφω με μερικά νέα από το Πράσινο Ινστιτούτο.
Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία με τις προετοιμασίες για την συμμετοχή μας στο Συνέδριο για το Μέλλον της Ανατολικής Ευρώπης που θα γίνει στη Ρίγα στις 6-7 Ιουνίου. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ:
Και φυσικά στη σελίδα μας στο facebook και στο instagram. Αν θέλετε κάντε μας ένα like ή προωθήστε μας.
Δεύτερον, είμαστε χαρούμεν@ γιατί 15 από τους/τις συμμετέχοντες/ουσες από το πρώτο European Green Activist Training που διοργανώσαμε το φθινόπωρο και τον χειμώνα θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα με το ταξίδι στις Βρυξέλλες στις 30 Μαΐου- 4 Ιουνίου. Εκεί θα επισκεφτούν το Ευρωκοινοβούλιο και θα γνωριστούν με νέες/ους από τις υπόλοιπες 6 χώρες που διοργανώνουν και αυτές το ίδιο πρόγραμμα του Green European Foundation.
Τέλος, στις 8 Μαρτίου, ομάδα από τα παιδιά του 1ου  ‘EGATGreece’ συμμετείχε στη συνάντηση/συζήτηση με τίτλο “Όλοι ίσοι, όλοι διαφορετικοί”, στα πλαίσια του προγράμματος “Future of Europe, το οποίο υλοποιεί ο Δήμος Ιωαννιτών και συντονίζει ομάδα νέων της πόλης. Το πρόγραμμα στην προκείμενη φάση είχε ως κεντρικό θέμα “Οι ρίζες του ευρωσκεπτικισμού, του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας στην Ευρώπη”. Στόχος της δράσης ήταν η διερεύνηση κοινωνικών φαινομένων μέσα από τη διεξαγωγή σύντομου ερωτηματολογίου και η ανάπτυξη γόνιμου εδάφους για εκτενέστερη ομαδικής συζήτηση και προβληματισμό.
 
Μόλις πριν λίγες μέρες λάβαμε κάποια στιγμιότυπα, συνημμένη θα βρείτε μία εικόνα.
Φιλικά,
Χρήστος

Related Posts