Η Πρωτοβουλία Κατοίκων Κρυονερίου  ανακοίνωσε τα παρακάτω:
“Στο πλαίσιο στήριξης και κοινών δράσεων των Πρωτοβουλιών Θεσσαλονίκης η Πρωτοβουλία Κατοίκων Κρυονερίου θα συμμετάσχει στη  δράση για τη θωράκιση της παραλιακής   ζώνης την Κυριακή 12/3/2023 στις 12:00 μμ στο Καραμπουρνάκι.
Είναι μείζονος σημασίας για την πόλη να διασωθεί το παραλιακό μέτωπο καθώς και εκεί κινδυνεύει άμεσα ο τόπος από εργολάβους και επενδυτές …”
Ακολουθεί το ΔΤ του Συλλόγου Πολιτών Κελλάριου Όρμου:
Ο Σύλλογος Πολιτών Κελλάριου Όρμου «Μικρό Έμβολο» διοργανώνει εκδήλωση διαμαρτυρίας για:
 τους ανθρώπους που χάθηκαν στην πρόσφατη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, οι περισσότεροι νέα παιδιά και πέντε εξ αυτών Καλαμαριώτες.
 τους τελευταίους ελεύθερους δημόσιους χώρους που κινδυνεύουν να χαθούν, ώστε να μην υπάρξουν νέα θύματα σε περίπτωση καταστροφών.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12/3/2023 στις 12:00 μμ στο Καραμπουρνάκι. Χώρος συγκέντρωσης το οικόπεδο της Εθνικής Τράπεζας (που βρίσκεται στα όρια του παραλιακού μετώπου στο δήμο Καλαμαριάς). Θα ακολουθήσει πορεία κατά μήκος της οδού Σοφούλη με κατεύθυνση το Κυβερνείο και στάση στα περιφραγμένα οικόπεδα με τις οικοδομικές άδειες.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με φορείς & συλλόγους της Καλαμαριάς καθώς και με το Δίκτυο Πρωτοβουλιών κατοίκων Θεσσαλονίκης για το πράσινο και τους ελεύθερους χώρους.

Related Posts