3/2/2022.

Λεκτική επίθεση από καθηγητή δέχθηκε μαθητής που επέλεξε να φορέσει φούστα στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου.

Όπως καταγγέλλει γονέας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο καθηγητής επιτέθηκε λεκτικά στο παιδί της 1ης Γυμνασίου, φτάνοντας στο σημείο να το χαρακτηρίζει «ντροπή της κοινωνίας».

«Το σκηνικό έγινε Τρίτη μεταξύ ενός καθηγητή και ενός μαθητή της 1η Γυμνασίου (…) Ο καθηγητής, σύμφωνα με τα παιδιά, έκανε ξεφτίλα το παιδί μπροστά σε όλη την τάξη. Έφτασε στο σημείο να το αποκαλέσει: “Nτροπή της κοινωνίας”. Το έβγαλε έξω από την τάξη και το έστειλε στο γραφείο της διεύθυνσης. Ειδοποιήθηκαν μέχρι και οι γονείς του παιδιού που πήγαν στο σχολείο και όπως ήταν φυσικό ζήτησαν εξηγήσεις», δήλωσε ο γονέας.

Σύσσωμη η μαθητική κοινότητα αντέδρασε στο περιστατικό, με αγόρια και κορίτσια να διαμαρτύρονται με τον δικό τους τρόπο. «Ξεσηκώθηκε όλο το σχολείο με αποτέλεσμα τα παιδιά σαν διαμαρτυρία να πάρουν την απόφαση και να εμφανιστούν την επόμενη ημέρα ντυμένα τα κορίτσια με παντελόνια και γραβάτες και τα αγόρια με φούστες. Τα παιδιά και σήμερα πέρα από 6 μαθητές εμφανίστηκαν έτσι πάλι ντυμένα», είπε.

Πηγή: https://www.lifo.gr/now/greece/kathigitis-epitethike-lektika-se-mathiti-poy-foroyse-foysta-sto-moysiko-sholeio-ilioy?fbclid=IwAR076yE0Bpt48cHjkU8aKJ3qNXDSHYIDWPkXvgpHTKDfcMgg-hXJT01d_GY

Related Posts